Ordförklaring

CMS, Publiceringsverktyg = Content Management System (= publiceringsverktyg). Ett system som gör att du själv enkelt kan göra dina ändringar direkt i webbläsaren, på din egen dator. Joomla är ett av världens mest använda och bästa CMS.

Joomla = Namnet Joomla kommer från det swahiliska ordet Jumla som betyder "alla tillsammans"!

Open Source = Öppen källkod. Det betyder att du är fri att läsa och ändra koden i ett program så att det passar dig. Öppen källkod medför bl.a. att du slipper betala dyra licenser i slutänden.

Style-IT Media webbyrå arbetar sedan 2006 som Joomla!-konsult.

Är hemsida viktigt idag?

Ja, som företag behöver man en effektiv hemsida med bra innehåll för att skapa framgångsrika kundkontakter!

Style-IT Media Webbyrå bygger hemsidor och kan skapa ny responsiv hemsida i Joomla, utveckla en befintlig hemsida, konvertera en gammal hemsida till ett publiceringssystem (Joomla CMS) och göra hemsidans layout till responsiv?

För att hamna högt i Google måste din hemsida vara responsiv – dvs. anpassa sig till olika typer av webbläsare och enheter; telefoner, läsplattor och bildskärmar.

Style-IT Media Webbyrå finns i Malmö, och har sedan 1999 hjälpt kunder att förverkliga sina webbprojekt med Hemsida, Webbshop / E-handel och sökmotoroptimering (SEO). Vi är specialiserade på Joomla CMS.

E-handel med webbutik i Virtuemart + Joomla är en kraftfull lösning för en webbshop.

Kontakta oss idag för mer info på 070-668 53 06 eller fyll i formuläret till höger på denna sida.

Style-IT Media webbyrå startades 1999 och arbetar som webb-konsulter med webbutveckling. Vi skapar webbplatser i det oslagbara och lättskötta webbsystemet Joomla, och andra intressanta CMS som är helt kostnadsfria att använda, och bland de mest populära på webben idag. Våra kunder får hjälp med allt från t.ex. HTML-kodning, text- och bildbearbetning, utveckling av hemsidor till nyproduktion av hemsidor i olika webbsystem (CMS). Ny logotype eller grafisk profil är inte heller främmande för oss. Fråga om vårt populära starpaket: Logo, hemsida, visitkort och brevmall.

Om du redan har en webbsida så kan vi fräscha upp designen och strukturera om innehållet. Behöver du en helt ny hemsida så skapar vi utifrån dina behov och förutsättningar en webbplats som du enkelt kan sköta själv. Vi kan också migrera/flytta över din befintliga hemsida till Joomla! eller annat publiceringsverktyg allt för att göra det enkelt för dig.

Vi delar gärna med oss av vår långa erfarenhet av webbdesign till de kunder som önskar lyfta sina webbprojekt. Kontakta oss redan idag för tips & råd eller ett gratis kostnadsförslag!

 

Hemsidor & övrig webbutveckling

Hemsidor
Publiceringsverktyg
E-handel/Nätbutik
Flash
Style-IT Media webbyrå i Malmö bygger hemsidor i det prisbelönta CMS-systemet Joomla, som är både sökmotorvänligt och användarvänligt. Vi bygger funktionella hemsidor för företag, organisationer och föreningar samt privatpersoner. Webbutveckling i stora och små webbprojekt med open source. Webbdesign, struktur och annan utformning görs så att din hemsida blir anpassad efter din målgrupp och ditt företags profil. En genomtänkt webbdesign ger en välstrukturerad hemsida med ett lättillgängligt innehåll och snygg layout. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hemsidor »
Style-IT Media
Storahultsgatan 15
216 22 MALMÖ
Tel: 070-668 53 06
E-post: info@style-it.com
© 2019 Style-IT Media webbyrå i Malmö. Vi hjälper företag att synas på webben!