En av våra kunder säger...

Style IT Media har skapat vår hemsida. Som nystartad organisation är det viktigt med all hävstångskraft man kan få. (...) Tror du vi är nöjda? (...)

Peter Abramsgård
Director, Passion for People

Läs hela citatet!

Ett publiceringssystem bör vara säkert, funktionellt och smidigt. Och gratis! Det CMS Style-IT Media webbyrå i Malmö använder är Open Source och helt kostnadsfritt att använda.
Style-IT Media webbyrå arbetar sedan 2006 som Joomla!-konsult.

Några internationella Joomla-hemsidor

Några internationella Joomla-hemsidor

Det finns många som valt Joomla! som system för sin hemsida.
Här är några exempel »

Joomla! CMS, kanske världens bästa CMS med fullt av möjligheter

Varför är Joomla ett av världens mest använda CMS? Kanske för att det är flexibelt, användarvänligt, framtidssäkert, skalbart och responsivt. Systemet är sökmotorvänligt och följer W3C-standard. Dessutom finns det färdiga lösningar för i stort sett alla behov. Om du en dag skulle behöva utveckla/bygga ut din hemsida med en webbshop eller kunna visa upp den på flera olika språk, ja, då finns det redan tilläggsprogram som vi enkelt kan installera på din hemsida för just dessa ändamål.

Joomla! är Open Source (= öppen källkod) och därmed licensfritt och helt kostnadsfritt att använda.

Kontakta oss redan idag om du vill veta mer!
Läs om CMS (=Content Management System) här!
Mer info om Joomla! CMS här!

 

Hemsidor & övrig webbutveckling

Hemsidor
Publiceringsverktyg
E-handel/Nätbutik
Flash
Style-IT Media webbyrå i Malmö bygger hemsidor i det prisbelönta CMS-systemet Joomla, som är både sökmotorvänligt och användarvänligt. Vi bygger funktionella hemsidor för företag, organisationer och föreningar samt privatpersoner. Webbutveckling i stora och små webbprojekt med open source. Webbdesign, struktur och annan utformning görs så att din hemsida blir anpassad efter din målgrupp och ditt företags profil. En genomtänkt webbdesign ger en välstrukturerad hemsida med ett lättillgängligt innehåll och snygg layout. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hemsidor »
Style-IT Media
Storahultsgatan 15
216 22 MALMÖ
Tel: 070-668 53 06
E-post: info@style-it.com
© 2019 Style-IT Media webbyrå i Malmö. Vi hjälper företag att synas på webben!