Intranät

Skriv ut Skicka sidan

Intranät är som en webbsida som används internt av ett företag för att kommunicera inom företaget. Man kan t.ex.  dela filer, projekt, kalender eller ha en anslagstavla för intern info för medarbetarna.

Ett bra intranät är enkelt att komma åt för alla företagets medarbetare, både de som arbetar inom företaget och de som är ute och rör på sig, t.ex. säljare. Om intranätet går att nå utifrån så är det en fördel för de som behöver ladda ner dokument eller nå andra interna uppgifter på ett enkelt sätt.

Joomla är den perfekta lösningen för företag som vill satsa på kommunikation och information med sina medarbetare.

 

 

 

Hemsidor & övrig webbutveckling

Hemsidor
Publiceringsverktyg
E-handel/Nätbutik
Flash
Style-IT Media webbyrå i Mariefred, Mälardalen bygger hemsidor i det prisbelönta CMS-systemet Joomla, som är både sökmotorvänligt och användarvänligt. Vi bygger funktionella hemsidor för företag, organisationer och föreningar samt privatpersoner. Webbutveckling i stora och små webbprojekt med open source. Webbdesign, struktur och annan utformning görs så att din hemsida blir anpassad efter din målgrupp och ditt företags profil. En genomtänkt webbdesign ger en välstrukturerad hemsida med ett lättillgängligt innehåll och snygg layout. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hemsidor »
Style-IT Media
Hammarvägen 50
647 30 MARIEFRED
Tel: 070-668 53 06
E-post: info@style-it.com
© 1999-2023 Style-IT Media webbyrå. Vi hjälper företag att synas på webben!